Det ska vara tryggt och enkelt att handla på nätet!


Därför följer vi dataskyddsförordningen, konsumentverkets riktlinjer och allmänt sunt förnuft. Vi gör vårt bästa för att bemöta dig så som vi själva och våra vänner vill bli bemötta. Du har alltid direktkontakt med Cecilia eller Fanny som svarar på dina frågor via telefon och mejl. Samuel packar och skickar din order och meddelar dig när den är på väg. Han hör även av sig när din retur har kommit till oss och betalningen är justerad. Kan det bli mer personligt?


Vi packar och skickar din order direkt. Det innebär att du i regel har din vara inom 2-6 arbetsdagar. Små försändelser levereras som regel direkt hem i brevlådan, större försändelser hämtas efter avisering hos PostNords eller DHLs närmaste ombud.


Vi ger dig alltid 30 dagars öppet köp och ångerrätt på provade men i övrigt oanvända varor. Returfrakten bjuder vi på. Du fyller i den bifogade retursedeln, packar väl, klistrar på den bifogade adresslappen och skickar varan med original etiketter och förpackning till oss. Vi sätter in pengarna på ditt bankkort eller krediterar din faktura så fort vi har tagit emot din vara.
 
 

Handlar du från ett land utanför Sverige?

Du har alltid fria returer och frakten är alltid 99 kr!
Betalning med Klarna faktura finns endast för kunder i Sverige.


 

Alltid öppet • Fri frakt • Fria returer

 

Klarna Logo Credit Card Logos  Credit Card Logos  Credit Card Logos  PayPal Logo