Det ska vara tryggt och enkelt att handla på nätet!


Därför följer vi svensk lag, konsumentverkets riktlinjer och allmänt sunt förnuft. Vi gör vårt bästa för att bemöta dig så som vi själva och våra vänner vill bli bemötta. Du har alltid direktkontakt med Cecilia eller Fanny som både packar och meddelar dig när din order är på väg. Vi svarar även på dina frågor via telefon och på mail samt tar emot och kontaktar dig angående din retur.
Kan det bli mer personligt?


Vi packar och skickar din order direkt. Det innebär att du i regel har din vara inom 2-6 arbetsdagar. Paketen skickas som varubrev eller privatpaket. Små försändelser levereras som regel direkt hem i brevlådan, större försändelser hämtas efter avisering hos PostNords närmaste ombud.


Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp och ångerrätt på provade men i övrigt oanvända varor. Returfrakten bjuder vi på. Du fyller i den bifogade retursedeln, packar väl, klistrar på den bifogade adresslappen och skickar varan med original etiketter och förpackning till oss. Vi sätter in pengarna på ditt bankkort eller krediterar din faktura så fort vi har tagit emot din vara.
 
 

Handlar du från ett land utanför Sverige?

Du har alltid fria returer och frakten är alltid 99 kr!
Betalning med Klarna faktura finns endast för kunder i Sverige.

 
 

 

Alltid öppet • Fri frakt • Fria returer

 

Klarna Logo Credit Card Logos  Credit Card Logos  Credit Card Logos  PayPal Logo