I gott sällskap

"Har du någonsin känt att du är ensam?"

Ensam om att inte hitta snygga kläder i din storlek? Att byxorna du provar i ”din storlek” inte ens går över knäna? Ensam om att le krampaktigt mot den unga höft-smala expediten som frågar ”hur gick det” när du svettig och med elektriskt hår kommer ut ur provrummet utan att ha hittat ett enda plagg som sitter snyggt? 

Ensam om att ha gått med slanka väninnan i snygga designbutiken och sneglat på största storleken och insett att deras L snarast verkar passa typ hälften av dig? Ensam om att tycka att de butiker som erbjuder rätt passform för dig mest verkar rikta sig till någon annan, någon som är en trött tant? Ensam om att ha ångest över var du ska hitta rätt kläder till affärsresan, festen, det viktiga mötet du ska på? Ensam om att vara rund om magen, bred över höfterna, ha stora bröst, vara tjock om armarna? Helt enkelt ensam om att vara så kallad "plus-size".


Att döma av de allra flesta klädbutikernas utbud så är vi i minoritet och passar inte in i samhället.

Men hur ser många, många av oss ut egentligen? Vi med höfter, rumpa, mage, bröst och lår som tar lite mer plats.

Vi som valt att leva utan ständig matransonering? Vi som fått barn och inte hann med våra sit-ups? Vi som arbetar hårt, stressar en del, gillar att träffa våra vänner över en bit mat och ett glas vin. Vi som gärna tränar men hoppsan nu var det var visst en månad sedan sist. Vi som är som kvinnor är mest - men ändå inte liknar någon annan.


Visst är det väl självklart att vi behöver kläder i en stil och passform som jobbar med oss, inte emot oss.
För allas vår skull har vi startat AliceDot. - hos oss hittar du plagg som är designade med utgångspunkt från våra egna och våra vänners erfarenheter, våra former, vår stil, vår aptit på livet och vår lust att känna oss bekväma och ändå välklädda. Vi tror inte att vi är ensamma om att räknas som plussize - vi vet att vi är i gott sällskap - vi hoppas att du också vill vara i våra kläder.

Så låt oss sluta använda termer som "plus-size" och istället kalla oss för kvinnor som är i behov av kläder!


Alltid öppet • Fri frakt • Fria returer

 

Klarna Logo Credit Card Logos  Credit Card Logos  Credit Card Logos  PayPal Logo