Måtten guidar dig till rätt storlek och passform!

Vi vet att det är tråkigt att mäta sin kropp. Vi vet att måtten inte alltid stämmer överens med våra önskemål. Vi vet också att resultatet blir mycket bättre när du vet dina mått och har valt storleken efter dem. För att du ska hitta rätt direkt har vi inte en utan två storleksguider. En generell storlekstabell för alla våra storlekar och en måttabell för varje plagg.


Gör så här:

1) Ta dina kroppsmått och skriv ner. För att välja rätt behöver du veta måttet på byst, midja och stuss.

2) Jämför dina mått med plaggmåtten, som finns bland bilderna för det specifika plagget, och lägg till ca 5-10 centimeter för bästa passform.
3) Tänk på att trikå är töjbart och får gärna ha ett något mindre mått över bysten än dina egna mått. Vävda plagg som viskos moss crepe eller linne/bomull blandning töjer sig inte. Här behöver dina egna kroppsmått vara cirka 10 cm mindre mått än plaggmåtten.
4) Titta på materialbilden, som även den finns bland bilderna på plagget. Den ger dig en bättre bild av vilken typ av material plagget är gjort av. 

Är du osäker på storleken? Beställ hem en av varje storlek och prova i lugn och ro. Sedan returnerar du enkelt den som inte passar - helt utan extra kostnad. Bra va?
 
Bilden ovan visar vår generella storleksguide.

 

Bilden ovan visar ett exempel på plaggmått. Måtten för det specifika plagget hittar du bland bilderna för plagget.


 

Alltid öppet • Fri frakt • Fria returer

 

Klarna Logo Credit Card Logos  Credit Card Logos  Credit Card Logos  PayPal Logo